VERKLARING INDUSTRIAL HEAT ZEGT DAT ROSSI’s RECHTSZAAK ‘ONONTVANKELIJK IS’

Vertaling: Paul Harmans

8 april 2016


Industrial Heat heeft in een persbericht een verklaring gegeven over de rechtszaak die Rossi tegen hen gaat voeren.

RESEARCH TRIANGLE, N.C., April 7, 2016 /PRNewswire/ — We zijn op de hoogte van de aanklacht ingediend door Andrea Rossi en Leonardo Corporation tegen Industrial Heat. Industrial Heat verwerpt de beweringen in de aanklacht. Ze zijn onontvankelijk en we bereiden ons erop voor om ons tegen deze gang van zaken krachtdadig te verdedigen. Industrial Heat heeft meer dan drie jaar gewerkt aan het bevestigen van de door mr. Rossi beweerde resultaten van de E-Cat technologie, dat alles zonder succes. Leonardo Corporation en mr. Rossi hebben tevens herhaaldelijk hun afspraken geschonden. Wat betreft de afloop van deze gerechtelijke actie hebben wij er alle vertrouwen in dat de vorderingen van mr. Rossi en Leonardo Corporation zullen worden afgewezen.

Industrial Heat continueert in haar focus op een wetenschappelijke en nauwgezette benadering, wat inhoudt, een diepgaand, krachtig en accuraat testen van veelbelovende LENR technologieën. Ons doel blijft een schone, veilige en betaalbare energie te leveren.

http://www.prnewswire.com/news-releases/industrial-heat-statement-on-meritless-litigation-from-leonardo-corporation-and-andrea-rossi-300248066.html


Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN