ANDREA ROSSI REAGEERT OP DE VERKLARING VAN INDUSTRIAL HEAT

Door: Frank Acland

8 april 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/04/08/rossi-responds-to-ih-statement


Andrea Rossi heeft een commentaar op het Journal of Nuclear Physics gezet als reactie op de verklaring van Industrial Heat:

Beste Janne,

Ik moet reageren op het persbericht van IH, iets dat slechts een persbericht is en geen forensisch onderzoek. Zij hebben de Lugano reactor gemaakt (ze tekenden daarvoor), ze maakten vele replica’s waarvan we nauwkeurige verslagen en getuigen hebben, ze dienden vele patentaanvragen in (zonder mijn goedkeuring) met hun hoofdingenieur als de mede-uitvinder (hij vond niets uit), met gedetailleerde beschrijvingen van de replica’s, zij maakten replica’s waarbij Woodfort (Engels investeringsfonds. Vert.) aanwezig was, waarna ze 50 of 60 miljoen dollar van de investeerders van Woodfort kregen, ze maakten replica’s waarbij Chinese hoge topambtenaren aanwezig waren, waarna ze dankzij de E-Cat die ze maakten, een onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteit in China opstartten in een 200 miljoen dollar bedrijf, ze maakten onder mijn toezicht complete replica’s van een E-Cat op dezelfde dag dat de 1MW centrale in Raleigh (USA) werd afgeleverd, ze maakten replica’s waarvan wij verslagen hebben.

Na de replica die zij in 2013 maakten in aanwezigheid van Woodfort, zei mr. Tom Darden publiekelijk: “Deze replica straalt als een ster” (getuigen zijn beschikbaar)’. Maar dit is niet de plek om daarover de discussiëren. We hebben 18 volumes voorbereid om exact en tot in detail de activiteiten van onze ‘licentiehouder’ en zijn kennissen vanaf 2013 tot aan nu te verklaren. Zolang zij geld konden verzamelen dankzij de E-Cat maakten zij replica’s en waren ze gelukkig met de E-Cat, toen het op betalen aankwam, ontdekten zij zogenaamd dat ze nooit replica’s hadden gemaakt, dat de ERV (expert aanwezig bij de één jaar lange 1MW test. Vert.), waarvoor zij hadden gekozen, niet goed was, dat de test op de 1MW centrale (die mogelijk was dankzij de enorme hoeveelheid geld afkomstig van hun investeerders en waarbij ik mijn gezondheid op het spel zette door er 16-18 uur per dag aan te werken) geen goede test was (maar gedurende het hele jaar hoorden we NOOIT een enkel woord van afkeuring, terwijl ze wel constant hun eigen personeel bij de centrale hadden, enz, enz.).

Maar het ergste moet nog komen. Dat staat in de 18 volumes die we in de toekomst op het juiste moment en de juiste plaats zullen presenteren. Een blog is niet de plek om een rechtszaak te voeren.

Dit is slechts een snel antwoord op het persbericht uitgegeven door Industrial Heat.

Ad majora.

Vriendelijke groeten,

Andrea Rossi


Update: Dit is een vraag die Hank Mills plaatste met betrekking tot het bovenstaande, en daarop het antwoord van Rossi:

Beste Andrea,

Wanneer u zegt dat IH succesvolle replica’s maakte, stelden zij dan ook zelf het brandstofmateriaal samen dat gebruikt werd in de reactoren - inclusief de katalysatorstof - volgens het IP (Intellectuele Eigendom) dat hen was verschaft, of gebruikten zij eenvoudig de brandstof die was samengesteld door Leonardo Corporation?

---------------

Andrea Rossi
April 7, 2016 at 8:32 PM

Hank Mills,

Zij stelden zelf alles samen, de ladingen, de reactor ALLES!!! Ik heb ze geleerd wat ze moesten doen. Ze gebruikten nooit iets dat was samengesteld door Leonardo Corporation.

Welnu, laat ik je wat vertellen over een uitzonderlijk toeval: Brillouin heeft altijd alleen maar elektrolyseapparaten gemaakt, lees er al hun patentaanvragen maar op na die ze indienden voordat ze een overeenkomst met Industrial Heat hadden, en je zal daarin de bevestiging vinden van wat ik zeg (ik ken hun patenten door en door, omdat ik ze bestudeerd heb en ze waarschijnlijk nog beter ken dan zijzelf, ik schreef ongeveer 100 pagina’s aantekeningen over hun patenten.) En dan nu het uitzonderlijke toeval: ze maakten de overeenkomst met IH in april 2015 en Voilà, zij voerden een publieke demonstratie uit op Capitol Hill ( Washington, DC) met een apparaat dat is nageaapt van iets waar ik heel erg bekend mee ben. Het leek op niets dat Brillouin ooit maakte voordat ze de overeenkomst met IH aangingen. Wat een toeval!!!

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi


Nog een commentaar van Andrea Rossi:

Andrea Rossi
April 7, 2016 at 9:09 PM

Hank Mills,

In het persbericht van IH schrijven zij dat ze gedurende drie jaar hebben getracht het Rossi-Effect te kopiëren, maar zonder succes, heel mooi, maar gedurende die drie jaar heeft Industrial Heat ongeveer 60 miljoen dollar verzameld van Woodfort en meer miljoenen van andere bronnen uitsluitend gebaseerd op mijn E-Cat technologie. Allemaal voordat ze andere patenten gingen opkopen.

Welnu, er zijn twee zaken, of ze liegen als ze zeggen dat ze niets konden kopiëren, of ze hebben via bedrog 60 miljoen van Woodfort gekregen en meer van anderen, om nog maar niet te spreken van Cherokee fund. Je had Tom Darden en JT Vaughn als balletdansers moeten zien dansen rondom de investeerders, ze lieten hen de E-Cats zien en ze vertelden erbij dat zij die zelf hadden gebouwd! ‘schitterende sterren’ herhaalde Darden in zijn rol van balletdanser aan de verrukte aanwezigen, klaar om 50 miljoen te gaan spenderen.

Nu mijn rekening bij ze op de mat is gevallen, zeggen ze dat de E-Cat gedurende drie jaar nooit is gekopieerd.

Nogmaals, ik reageer alleen op het persbericht van IH.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN