ROSSI TOONT TWEE UUR LANGE VIDEO TIJDENS DE E-CAT TEST OP 31 JANUARI

Door: Frank Acland

7 januari 2019

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://e-catworld.com/2019/01/07/rossi-to-show-video-of-two-hour-e-cat-test-on-january-31st


Andrea Rossi heeft een kleine preview verstrekt over wat we kunnen verwachten op de live presentatie op 31 januari. Hij reageerde op een vraag op het Journal of Nuclear Physics of hij ooit ‘plasma bollen’ in de E-Cat heeft waargenomen en hij antwoordde daarop met ‘ja’. Ik stelde daarop de vraag of hij ons meer over dat plasma kan vertellen, hij reageerde met:

Andrea Rossi
January 6, 2019 at 9:04 PM

Frank Acland,

Zoals je weet zullen we hier uitgebreid over praten en zullen we zeer interessante dingen zien tijdens de presentatie. Dit zal mogelijk één van de meer fascinerende zaken zijn die we te zien krijgen, dus laten we wachten tot de presentatie van de E-Cat SK. We zullen de E-Cat SK in een showroom zien en we zullen een video zien die we al hebben gemaakt in, zoals je weet, een fabriek verwarmd door de E-Cat SK, waar we ook een camera op een strategische plaats hebben geplaatst om naar het plasma te kijken. We hebben zeven camera’s op zeven cruciale plekken gezet en eerlijk gezegd denk ik dat het het waard is om de volle twee uur naar deze beelden te kijken.

Ik wil je bedanken voor de voortdurende aandacht en het respect dat jouw team altijd heeft getoond voor het werk van ons team.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

----------------------------------------------

Hij schreef ook:

Andrea Rossi
January 6, 2019 at 6:39 PM

Jim,

De aanwezigen in de studio waar de presentatie zal plaatsvinden zijn uitsluitend degenen die aan de presentatie zullen werken en dat zijn:
1. Ikzelf
2. Eén van mijn medewerkers
3. De regisseur van de studio die we hebben gekozen om de live uitzending te verzorgen, hij zal ook de discussie leiden tussen de personen die vragen willen stellen tijdens de directe uitzending.

Het team dat de presentatie heeft voorbereid is groter, omdat we een zeer mooie video hebben gemaakt (tenminste, voor mij is het een mooie video) die we gedurende de presentatie zullen tonen en waarin een E-Cat SK kan worden gezien aan het werk in een fabriek. Binnenkort zullen we informatie verschaffen over waar de live uitzending te bekijken is, hoe je vragen kan stellen, enz.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

---------------------------------------------------

Dus, dat geeft ons een klein beetje een idee over wat we op 31 januari kunnen verwachten.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN