ROSSI GEEFT VERKLARING OVER DE KLANT WAARBIJ DE TEST MET DE 1MW CENTRALE PLAATSVOND

Update met info van mats lewan

Door: Frank Acland

8 april 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/04/08/rossi-provides-explanation-about-1mw-plant-customer


Andrea Rossi werd op het Journal of Nuclear Physics gevraagd naar de klant die gedurende een jaar werd voorzien van de warmte van de 1MW centrale. De naam Henry Johnson, welke advocaat in Florida is en tevens op enkele documenten staat genoteerd als directeur van Leonardo Corporation, wordt in de licentieovereenkomst genoemd als de directeur van JM Chemical Products, Inc. kennelijk de klant van de 1MW centrale.

Zie de laatste pagina van dit document:
http://www.sifferkoll.se/sifferkoll/wp-content/uploads/2016/04/Rossi_et_al_v_Darden_et_al__flsdce-16-21199__0001.2.pdf

Andrea Rossi verschafte de volgende verklaring:

Andrea Rossi
April 8, 2016 at 9:54 AM

Teemu,

Ik ken de klant van het kantoor van mijn advocaat Henry Johnson. Zij waren enthousiast om te 1MW centrale te testen, om te zien of het werkelijk werkte, omdat zij geïnteresseerd waren (en nog steeds zijn) in het kopen van meerdere centrales voor hun fabrieken in Europa. Zij wilden niet bekend gemaakt worden, daarom werd JM Products opgericht en bouwden zij een fabriek voor hun product om daar de test uit te voeren en zij maakten hun advocaat de directeur daarvan, welke, zoals ik al zei, tevens ook mijn advocaat was. IH wist dat allemaal en ging akkoord, het was duidelijk, ze spraken een huurovereenkomst met JM Products af om de test in hun fabriek uit te voeren. Toen IH de directeur van JM in Raleigh ontmoette, was ik daarbij aanwezig en ik verklaarde dat hij tevens ook mijn advocaat was. Dat was voor IH geen enkel probleem.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Welnu, met deze verklaring blijft de ware identiteit van de klant verborgen achter dit nieuw opgerichte bedrijf in Florida dat tot doel had de E-Cat centrale te testen. Misschien komen we nooit te weten wie de werkelijke klant is, zelfs als het volledige testverslag wordt gepubliceerd waarin alleen de naam van het nieuw opgerichte bedrijf wordt genoemd.


UPDATE: Mats Lewan schreef zojuist het onderstaande commentaar:

Oké, dit is wat ik heb gehoord van bronnen die de centrale hebben bezocht en met de klant hebben gesproken (welke natuurlijk ook een acteur kan zijn geweest en zijn deel van het bedrog speelde…), namelijk dat JMC een productieafdeling opzette gelijk aan de afdelingen zoals ze die al in Engeland hadden, maar dan wat kleiner. Vanwege de ervaring met hun afdelingen in Engeland wisten ze exact hoeveel energie er verbruikt zou worden en hoeveel energie er nodig zou zijn om de afdeling te laten draaien. Op zijn minst één ingenieur was in het begin sceptisch, maar zag al snel dat de verbruikte elektrische stroom veel minder was dan men kon verwachten, blijkbaar omdat de E-Cat centrale de energiebron was voor de hete stoom. En de klant was daar zo blij als een kind mee.

Ik weet niet welk Engels bedrijf het is, maar wat ik wel weet is dat het niet Johnson Matthey is (wat op zich wel een mooie toevalligheid zou zijn omdat Johnson Matthey blijkbaar ooit de werkende palladium monsters aan Fleischmann en Pons leverde), en voor zover ik weet heeft het ook helemaal niets met Hydrofusion te maken.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN