NEW ENERGY WORLD SYMPOSIUM WORDT AFGELAST

Door: Mats Lewan

15 april 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: https://animpossibleinvention.com/2016/04/15/new-energy-world-symposium-will-be-cancelled


Tot mijn grote spijt moet ik aankondigen dat ik het New Energy World Symposium, dat in juni in Stockholm zou plaatsvinden, moet afgelasten.

Zoals ik eerder weergaf was het doorgaan van het symposium afhankelijk van het testverslag van de jaarlange test van de 1MW E-Cat centrale ondernomen door Andrea Rossi en Industrial Heat (IH). Echter, met de lopende rechtszaak van Rossi tegen IH is de verwachting dat het testverslag niet binnen afzienbare tijd zal worden vrijgegeven en daarom kan het symposium niet worden gehouden zoals in eerste instantie gepland.

Laat me tevens naar voren brengen dat ik, totdat er een degelijk en onafhankelijk testverslag is, gebaseerd op algemeen geaccepteerde metingen, de E-Cat, waarop de 1MW test van toepassing was, niet beschouw als een bevestigde LENR technologie.

Met de situatie van nu heb ik nog overlegd of er een herzien evenement kon plaatsvinden gebaseerd op de meest interessante activiteiten op LENR gebied in het algemeen, maar ik ben tot de conclusie gekomen dat ik zoiets niet binnen de beschikbare tijd kan organiseren.

Daarentegen hoop ik in staat te zijn op een later tijdstip een nieuw evenement te organiseren gebaseerd op LENR technologieën en ik zal jullie daarvan op de hoogte houden.

Ik wil graag de zeer gekwalificeerde sprekers die gepland stonden om op het symposium te spreken, bedanken voor hun enthousiasme en hun bereidheid hun waardevolle ervaringen en bekwaamheden te delen. Meer dan 270 bezoekers besloten zich vooraf te registreren voor het evenement, een aantal dat een indicatie geeft van de waarde welke de mix van ideeën van de sprekers, de modellen en gedachten bood.

Veel dank ook aan de partners van het symposium: Kairos Future, E-Cat World, Network Society en Lenria.

Mijn oprechte verontschuldigingen voor enig ongemak voor de bezoekers van het symposium.


Mats Lewan is een schrijver, spreker en wetenschapsjournalist die zich focust op cutting edge technologieën en de impact daarvan op onze levens en de gemeenschap. Hij is de schrijver van het boek ‘An Impossible Invention’, waarin hij het verhaal vertelt van Andrea Rossi, de E-Cat en LENR.
(www.animpossibleinvention.com)http://animpossibleinvention.com/get-the-bookhttps://animpossibleinvention.com/blog


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN