IETS WAAR IK ME ECHT ZORGEN OVER MAAK BIJ DE APCOWORLDWIDE/LENR CONNECTIE!

Door: Sifferkoll

18 maart 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.sifferkoll.se/sifferkoll/something-really-bothers-me-about-the-apcoworldwide-lenr-connection


Van één ding kunnen we zeker zijn. Dat Apco Worldwide betrokken is bij het versturen van e-mail aan een paar LENR enthousiastelingen (en Krivit), is bewijs dat het establishment de LENR ontwikkelingen goed in de gaten houdt.

Apco IS het Washington establishment in verdikte vorm. Zij zijn veel groter dan de politici en de bankiers, omdat het hun werk is de publieke opinie te controleren en vorm te geven op het gebied van problematische onderwerpen, zoals het klimaat, gezondheid, voeding, medische zorg, tabak en natuurlijk het op velerlei andere manieren beschermen van de grote corporaties tegen het volk.


http://www.prwatch.org/spin/2010/09/9469/clinton-global-initiative-hires-apco-worldwide

Hun specialiteit lijkt het creëren van valse publieke groeperingen om hun onderwerpen ten gehore te brengen… en het begrip ‘wetenschap’ in valse samenhang te gebruiken. Hmmm.

Iets anders dat me dwars zit, is dat ze blijkbaar niet zoveel geld verdienen, ongeveer 120 miljoen dollar op 630 adviseurs, dat is ongeveer 190.000 dollar per adviseur. Dat is ver van wat je zou verwachten. Vraag het maar aan McKinsey of een ander duur advocatenkantoor. Met het soort klanten waar ze reclame mee maken en het aantal voormalige politici en hoge bankpieten die ze op hun loonlijst hebben staan, zijn ze ofwel onverstandig of ze zijn een schijnvertoning voor iets anders (en groters)…

Ik heb dus het vermoeden dat ze niet alleen voor Industrial Heat werken. Wellicht zijn ze in feite de architecten van de gevestigde orde en gecontracteerd om de LENR roll-out agenda te schrijven. Misschien heeft Industrial Heat een aanbod gekregen dat ze niet konden weigeren… Misschien heeft Industrial Heat teveel te verliezen om nee te zeggen tegen een langzamere en meer gecontroleerde LENR roll-out. Misschien omdat Hillary deze verstoring niet voor de verkiezingen wil hebben (het is al moeilijk genoeg met Trump erbij), of helemaal niet en Goldman Sachs moet natuurlijk eerst van al hun olieverplichtingen af. En zij weten dat hoe langer het duurt, hoe meer geld ze zullen verdienen. Ze hebben het informatievoordeel nu en daar zullen ze gebruik van maken. Zoals ik drie jaar geleden schreef op oilprice.com.

De politieke en financiële gevestigde orde houden niet van verstoringen omdat zij gedijen bij vaste gewoontes en controle. Ze houden van een langzaam proces. En als er een verstoring optreedt, dan laten ze de rekening daarvan betalen door de belastingbetaler. Ze moeten dus LENR langzaam en gereguleerd integreren in de bestaande netwerken, zodat ze er controle over hebben en de belastingbetaler kan betalen voor de schade van de verstoring (dat wil zeggen aan de grote-gevestigde-orde-bedrijven die handel verliezen). En ze hebben tijd nodig om de slechte investeringen uit de boeken te krijgen en te verhalen op de pensioenen en het spaargeld van de belastingbetaler.

Twee uitstekende boeken wat betreft dit thema… Het is al eerder gebeurd…

In dat opzicht wordt ook het statement dat Industrial Heat maakte duidelijk. Zij ontkennen LENR niet, maar ze willen het presenteren als iets dat nog onduidelijk is, maar wel met een hoopvolle toekomst… Natuurlijk niet als een 1MW reactor die een jaar draaide op een COP van 30/40/50 of iets van dien aard. Apco werkt ook voor Bill Gates/Microsoft, dus denk ik dat zij content zijn met zijn 10-15 jaar tijdsframe.

Industrial Heat is nu onderdeel van een nauwkeurig berekende agenda die uiteindelijk zal uitrollen, maar niet zo snel als mogelijk is. En ik geloof ook dat ze faalden in hun opdracht het intellectuele eigendom en de know how, speciaal van de E-Cat X, van Rossi zeker te stellen. Dus spelen ze de betrouwbaarheidskaart uit in plaats van Rossi te vertragen bij zijn missie.

Zoals we zien is Rossi inmiddels gefocust op Zweden, hij bouwt er een fabriek en werkt mogelijk samen met Hydro Fusion en is aanwezig op het New Energy Symposium.


Opmerkingen Paul Harmans - Energy Catalyzer NL
Het bovenstaande klinkt als een complottheorie, maar voor hen die sinds een aantal jaren zijn gaan beseffen hoe de gevestigde orde werkelijk in elkaar steekt en alleen aan eigen belang en winst denkt, zou het zomaar mogelijk kunnen zijn dat Industrial Heat op het juiste moment met een grote zak geld op de proppen kwam. Eind 2012 was Rossi klaar om de productie van de E-Cat op te starten en hij verkocht voor behoorlijke bedragen (200.000 dollar) E-Cat licenties aan licentiehouders die daarmee gedurende drie jaar het recht op verkoop van E-Cats hadden. Begin 2013 dook Industrial Heat op en betaalde voor een aantal licenties 10 miljoen dollar aan Rossi, een gigantisch bedrag in vergelijking met de eerdere licenties. Er is daarna gedurende 3 jaar geen enkele E-Cat verkocht, de eerste licentiehouders klaagden daarover, maar kregen geen gehoor.

Is het ook daarom dat we in de afgelopen 3 jaar in feite nooit een (positief) woord van Industrial Heat hebben gehoord? Er is geen Industrial Heat website, alleen de naam van de CEO, Tom Darden, is bekend, maar wat nu werkelijk de plannen zijn is volledig onduidelijk. Zoals elke licentiehouder zou ook Industrial Heat moeten popelen om die geïnvesteerde 10 miljoen in vele veelvouden daarvan terug te gaan verdienen, maar blijkbaar is dat geen prioriteit, want zoals ook Frank Acland van E-Cat World opmerkte, in hun statement (hun eerste publiekelijke verklaring) reppen ze met geen woord over de E-Cat en Andrea Rossi. In feite hun kip die puur gouden eieren legt, maar ze spreken alleen in algemene termen over LENR en dat goed onderzoek noodzakelijk is.

Andrea Rossi was in eerste instantie zeer positief over Industrial Heat, maar de laatste anderhalf jaar hoorde je hem er nooit meer over. In plaats daarvan ging hij steeds meer praten over zijn eigen Leonardo Corporation.

Industrial Heat is wellicht een wolf in schaapskledij, opgericht door de elite die met wat zakgeld van 10 miljoen binnendrong in het domein van Rossi en zijn bron van spotgoedkope energie om er zodoende bovenop te zitten en te trachten te redden wat er te redden valt. En als het over redden gaat, dan moet je bij een dergelijke elite niet denken aan de wereld en de mensheid, maar aan hun eigen geld en macht!

Laten we hopen dat het niet waar is. Zodra het testverslag wordt uitgegeven zal het duidelijker worden waar Industrial Heat staat, aan de zijde van het volk, of aan die van de gevestigde orde.

 


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN