WINDENERGIE IN DORDRECHT

Door: Paul Harmans
(Energy Catalyzer NL)

4 september 2015


Dordrecht wil ook graag meedoen met het populaire verduurzamen en dus moeten er windmolens op het eiland van Dordrecht komen. Dat de huidige financiële status van de meeste gemeentes in Nederland niet echt florissant is te noemen, daarop maakt Dordrecht geen uitzondering, dus waarom nu windmolens bouwen die wellicht over een jaar stikouderwets en overbodig zijn? Men zou beter even de ontwikkelingen op het gebied van LENR kunnen afwachten, maar helaas, geen mens is er op de hoogte van deze ontwikkelingen, met dank aan de oorverdovende stilte hierover van de gevestigde wetenschap en media.

Hier het intro en de link van de Dordtse windenergiewebsite:

Windenergie in Dordrecht
Dordrecht wil verduurzamen en kiest daarom voor windenergie. Windenergie is duurzaam. Het is schoon en vervuilt de lucht niet, in tegenstelling tot olie en aardgas. Ook raakt wind nooit op.
http://cms.dordrecht.nl/windenergie

Ik voelde me vanavond verplicht om hen de onderstaande reactie te sturen, ik hoop dat ze daar serieus naar willen kijken, het gaat ook om mijn geld dat straks wellicht overhaast in windenergie wordt gestopt:

Geachte,

Wat u (helaas) niet weet is dat de koude kernfusie op het punt van doorbreken staat. Tegenwoordig wordt het liever LENR (Low Energy Nuclear Reactions) genoemd vanwege het helaas negatieve karakter van het begrip koude kernfusie.

Koude kernfusie is nooit van het onderzoekstoneel verdwenen, hoewel de gevestigde wetenschap (voornamelijk zij die aan de miljarden kostende hete kernfusie werken) dat graag had gezien. Het gaat te ver om het verhaal hier uiteen te zetten, maar inmiddels zijn er een Amerikaans en een Europees patent toegekend op het opwekken van energie mbv LENR.

LENR is zowel klein, als grootschalig in te zetten, is spotgoedkoop, is veilig (geen straling zoals bij kernsplitsing), en is volledig schoon (geen nucleair afval).

In Amerika draait inmiddels al sinds een half jaar een proefopstelling van 1MW. Tot nu toe gaat dat perfect. Deze test moet een jaar duren en daarna worden de units op de markt gebracht. Het zal de fossiele brandstoffen compleet overbodig maken, maar ook de alternatieven zoals windturbines en zonnepanelen.

Het lijkt mij dat u een hoop geld verspilt door nu windmolens te gaan bouwen. Als u even geduld hebt, dan kan duurzame energie voor veel minder geld gerealiseerd worden.

Dit is absoluut geen onzinverhaal, bestudeert u de volgende website (www.e-cat.co.nl) svp eens op serieuze wijze, zonder vooroordelen, want waarom de koude kernfusie dik 25 jaar geleden ten onrechte als 'onmogelijk' werd betiteld, heeft een gegronde en niet zo'n heel eerlijke reden!

Vriendelijke groeten,

Paul Harmans
www.e-cat.co.nl


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN