UITEINDELIJK: DIT IS HOE DE E-CAT WAARSCHIJNLIJK WERKT

Door: Mats Lewan

7 maart 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: https://animpossibleinvention.com/2016/03/07/finally-this-is-possibly-how-the-e-cat-worksDe tweede generatie E-Cat gebruikt bij de Lugano test in 2014

Na vijf jaar beraadslagen over het zeer bediscussieerde energieapparaat de E-Cat, werd mij uiteindelijk een theoretisch model getoond dat steekhoudend en in overeenstemming lijkt te zijn met zowel de natuurwetten als de experimentele resultaten, ik zal dat model hier uiteenzetten.

Zoals ik eerder heb gezegd, alleen met een valide theoretisch model kan een effectief onderzoek en kunnen doeltreffende ontwikkelingen op LENR gebaseerde apparaten serieus aanvangen. En uitgaande van de meer dan 200 patenten op toepassingen die Rossi zegt voor te bereiden, heeft Rossi waarschijnlijk kennis van deze interpretatie. Het is heel goed mogelijk dat het model dat hij gebruikt heel dicht bij het onderstaande ligt.

Deze blogpost zal behoorlijk technisch en nogal uitvoerig zijn, maar voor hen die dit willen begrijpen denk ik dat zoiets van waarde is. Houdt er ook rekening mee dat deze informatie continue geüpdate wordt met correcties van de details die ik mogelijk verkeerd begrepen heb, of die nadere uitleg nodig hebben.

Voordat ik aanvang wil ik speciaal Bob Greenyer bedanken, de medeoprichter van het MFMP, hij deelde recente inzichten met mij en benadrukte dat ik nauwgezet de patenten moest lezen van de oudere onderzoekers op het gebied van de op nikkel-waterstof gebaseerde LENR, zoals Francesco Piantelli, die ervoor koos samen te werken met Rossi’s wetenschappelijke adviseur, de onlangs overleden professor Sergio Focardi. Onderstaand vind je ook een aantal video’s die Greenyer op het gebied van dit onderwerp produceerde (ik zal er meer toevoegen als die worden gepubliceerd), en net als Greenyer, wil ik het belang benadrukken van het werk van Piantelli en Focardi.

Laten we beginnen!


Opmerking Paul Harmans - Energy Catalyzer NL

Ik waag me niet aan de vertaling van de gedetailleerde technische details in het artikel van Mats Lewan. Details en inzichten die in de toekomst ook nog eens door Lewan aangepast kunnen worden. Voor iedereen die interesse in de theorie heeft en begrijpt wat er bij koude kernfusie (LENR) komt kijken is technisch Engels geen enkel probleem. Voor ieder ander maakt het weinig uit of je exact weet hoe het proces werkt, iedereen rijdt auto, maar het merendeel daarvan kent absoluut niet het verschil tussen een diesel- en benzinemotor en hoe de versnellingsbak en de airconditioning werken, en toch maakt men levenslang probleemloos gebruik van het vervoermiddel. Zo zal dat ook opgaan voor een eventueel apparaat of een motor gebaseerd op LENR. Het is de wetenschap die exact wil weten hoe LENR werkt.

Hier is de link naar het artikel van Mats Lewan:
https://animpossibleinvention.com/2016/03/07/finally-this-is-possibly-how-the-e-cat-works


Mats Lewan is een schrijver, spreker en wetenschapsjournalist die zich focust op cutting edge technologieën en de impact daarvan op onze levens en de gemeenschap. Hij is de schrijver van het boek ‘An Impossible Invention’, waarin hij het verhaal vertelt van Andrea Rossi, de E-Cat en LENR.
(www.animpossibleinvention.com)http://animpossibleinvention.com/get-the-bookhttps://animpossibleinvention.com/blog


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN