HET ONMOGELIJKE IN EEN DOOSJE

De Irish Times doet verslag van Orbo - achter de schermen bij Steorn (video)

Door: Frank Acland

25 januari 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/01/25/irish-times-covers-orbo-behind-the-scenes-at-steorn-video


http://www.irishtimes.com/news/technology/has-a-dublin-company-made-a-never-die-battery-1.2509360


http://innovation.mag.irishtimes.com

“We trachten een batterij te verkopen die nooit leeg raakt”

“Dit is het onmogelijke in een doosje”

“Als het gedurende een maand werkt, dan is het een zeer goede batterij, als het gedurende twee maanden werkt dan grenst het aan magie, werkt het gedurende drie maanden dan is het magie… we geven 12 maanden garantie”

“Onze enige optie als een bedrijf nu, is het vervaardigen van producten, omdat alle andere wegen doodliepen”

“We ontdekten dat we elektromagnetische velden konden vertragen en versnellen, welke traditioneel op de snelheid van het licht bewegen, en toen we dat deden kregen we deze energieafwijkingen… we denken dat we tijd in energie omzetten” (Shaun voegt daar in de video aan toe dat dat vreemd klinkt, “maar,” zegt hij, “we [de wetenschap] begrijpen zwaartekracht ook nog steeds niet.” Vert.)

Dat zijn slechts een paar citaten van de CEO van Steorn, Shaun McCarthy, welke gastheer was van een journalist van de Irish Times en hem een rondleiding gaf in de gebouwen van Steorn in Dublin en hem wat Orbo producten liet zien waarbij ze spraken over de Orbo technologie.

Het is een zeer interessante video, het geeft een goed idee van wat er bij Steorn gebeurt en het geeft wat inzicht hoe het is voor het bedrijf dat de afgelopen tien jaar te maken had met een intens scepticisme toen het hun beweringen publiekelijk maakte.

Dit is de link naar de video:
http://bcove.me/913dte2f

Aan het eind van de video wordt beweerd dat de Irish Times de Orbo cube in 2016 gaat testen, dus dat is weer een andere bron die helpt om het bewijsmateriaal betreffende deze technologie op te stellen. Ik hoop dat de Ocubes binnenkort verzonden zullen worden, we hebben een Ocube besteld om die bij E-Cat World te testen, dan kunnen we eindelijk concrete ervaringen met deze technologie opdoen.


UPDATE: Er is bij de video een begeleidend artikel van de Irish Times:
http://www.irishtimes.com/business/fact-or-fiction-irish-firm-invents-everlasting-battery-1.2506832

Shaun McCarthy zegt daarin oa: “Alles dat we kunnen zeggen is dat de energie niet minder wordt of ontrokken wordt aan een bekende energiebron, maar het is zo dat er grote hoeveelheden energie zijn die we in wetenschappelijke termen ‘donkere energie’ noemen.”

Prof Luke Drury, een natuurkundige aan het Dublin Institute of Advanced Studies sprak ook met de Irish Times en zei: “Echt, wat Steorn zegt is dat zij massa kunnen creëren uit niets… Materie en energie verschijnen niet zomaar spontaan uit het niets, en het verdwijnt ook niet zonder een spoor achter te laten.” (Opmerking Vert. Als Prof Luke Drury of zijn instituut nu eens een Ocube bestellen en het zelf rigoureus testen, zouden ze niet dan pas het recht hebben om het te verwerpen als zijnde onzin? Of…)

Meer hier: http://innovation.mag.irishtimes.com


Opmerkingen Paul Harmans - Energy Catalyzer NL
Er bestaat een lange lijst van inmiddels bestaande(!) technologische zaken waarvan de wetenschap in de laatste 100 jaar absoluut zeker was dat die pertinent onmogelijk waren:
https://www.lhup.edu/~dsimanek/neverwrk.htm

In het verleden heb ik net als Frank van E-Cat World, Steorn lange tijd gevolgd. Ooit boden ze een kleine spoel aan waarmee iedereen kon experimenteren en kon meten dat er daadwerkelijk energie werd opgewekt zonder dat er een energie-input nodig was. Ik heb toen, net als Frank nu voor de Ocube heeft gedaan, onder de bezoekers van mijn website (een andere dan deze E-Cat website) geïnteresseerden gezocht en gevraagd of zij een bedrag wilden overmaken zodat we gezamenlijk een dergelijke spoel konden kopen. Ik had ook een elektrotechnicus gevonden die de spoel aan zijn meetapparatuur wilde hangen. Helaas was de vraag naar deze kleine spoel zo gigantisch dat Steorn er niet mee doorging en de zaak cancelde.

Nu heeft Steorn een doorbraak, de producten die ze verkopen zijn de Ocube en een Ophone. De prijzen zijn inderdaad behoorlijk, maar Steorn zegt daar dan ook over dat deze producten niet voor iedereen zijn, ze zijn in eerste instantie bedoeld voor mensen en instellingen die ze willen testen of als eerste met iets dergelijks op zak willen lopen. Na 15 jaar ontwikkelen en een grote investering is dit in eerste instantie de prijs. De technologie is natuurlijk in ontwikkeling en momenteel is er een groot Iers bedrijf dat een elektronische sigaret op de markt brengt en een overeenkomt met Steorn heeft gesloten om de Orbo techniek in hun producten toe te gaan passen.https://www.facebook.com/Orbo-217496297671


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN